Liikmeid
14

Loengud märtsis

veebruar 25, 2018

2.märts 16.00 Asjadest millest ei räägita IIosa. Reet Post

Meie pere emotsioonide väljendused laste peal. Vanematena egotuse õppimine. Meie suguvõsa seosed lastega. Kuidas edasi minna?

 

9.märts 16.00 Imetamise lõpetamine, Reet Post

Millise vanuseni vajab laps emapiima? Miks WHO soovitab toita teisel eluaastal lapsi emapiimaga? Kuidas hakata imetamist  lõpetama? Mida teha rinda nõudva lapsega? Kuidas lõpetada imetamine nii, et ema ei saaks rinnapõletikku?

 

12.märts 10.00 Beebide ja väikelaste uni, Reet Post

Kui palju peavad beebid magama? Kas võtta beebi enda kõrvale voodisse? Õhtused unerituaalid.? Mida arvata “unekoolist”? Mida teha öiste söötmiste vähendamiseks? Kui uneprobleemid jätkuvad 2-3-aastastel? Mis vanuseni võiks laps vanemate kaisus magada?

 

13.märts 17.30 Vaktsineerimise loeng, Terje Tähe

Mida vaktsiinid sisaldavad? Vaktsiinide kõrvaltoimed ning nende efektiivsus. Poolt või vastu – miks ja mille põhjal otsustada? Eesti vaktsineerimiskalendris olevate haiguste levik ja ravi.

16.märts  17.30 Homöopaatiline vaktsineerimine, Terje Tähe

Homöopaatiline vaktsineerimine kui looduslik alternatiiv. Kuidas see toimib? Milliste haiguste vastu saab seda kasutada? Enamlevinud homöopaatilise vaktsineerimise skeemid. Loeng ei eelda eelteadmisi homöopaatiast!

 

27.märts 14.00-16.00 Laste ohutus ja kodune esimene abi

Miks iga kolmas laps jõuab traumapunkti? Kuidas käituda, et lapsega ei juhtuks õnnetusi: kukkumisi, põletusi, olmekeemia- ja taimemürgistusi jne. Esimene abi mida teha kui juhtuvad tavalised õnnetused.

 

27.märts 17.00 Laste emotsionaalne rännak, Reet Post.

Millal vajab laps emotsionaalsetest pingetest vabastamist? Kui vanale lapsele saab teha rännaku muinasjuttu? Kui lapsel on emotsionaalseid üleelamisi, siis kuidas me saame ise oma last aidata? Laste rännakumuinasjutu etapid ja muinasjutt ise. Millal vajab laps rännakuteraapiat? Millal saab ema ise hakkama ja millal peaks otsima terapeudi abi?

 

Loengu osaluspanus on 10eur.

Lapsed võib meie loengutele kaasavõtta. 

Loengusse registreerumine lingil:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjx1DTHd8DSUE5SsrLTBsLx_K_-ez92fjAGEoIo9mqHUAfsg/viewform