Liikmeid
8

Laste ujumine 2kuust-7aastasteni

september 28, 2018

Lasnamäe tervisemajas, Linnamäe tee 3 .

Lapsed on jagatud paljudesse rühmadesse.

Vabu kohti on beebide, 1-,2- kuni 3aastatste rühmades.

Meil on hea meel teatada, et Ökobeebi alustab septembrist taas laste ujumistundidega. Ujume 2kuud – 7aastaste lastega Lasnamäe tervisemajas. Lapsed on jagatud paljudesse vanuserühmadesse. Rühm avatakse vähemalt 5 osalejaga.

Ootame ujumistreeningutesse lapsi koos vanemaga. Suuremad lapsed ujuvad iseseisvalt. Tundide eesmärk on arendada last nii füüsiliselt kui vaimselt. Sportliku eluviisi on hea alustada vees mängulisest treeningust. Ujumine arendab kõiki lihaseid.

 

Beebide ujumine tagab lapse väga hea arengu. Vähendades lihaspingeid tasakaalustub lihaste töö. Treening arendab laste käte ja jalgade tööd, seetõttu keeravad ja roomavad lapsed paremini. Regulaarselt ujuvate laste areng on kiirem. Tundides õpivad lapsed ujuma ja sukelduma.

Väikelaste ja koolieelikute treeningu eesmärk on õpetada lapsed iseseisvalt ujuma. Alustame näo vette panemise ja vee peal püsimisega. Ka vett pelgavad lapsed on oodatud. Treeningu käigus saab väga hea koormuse nii lapse süda kui ka kogu keha lihaskond.

UJUMISTUNNID TOIMUVAD
Kolmapäev
16.00-16.45  4-12k beebid
16.45-17.30  1aastased
17.30-18.15  2-3aastased
18.15-19.00 4-7aastatsed

Reede
10.00-10.45 1aastased
10.45-11.30 2-3aastased
11.30-12.15 7-12k beebid
12.15-13.00 3-6k beebid

Hind: 40 või 50 eur/kuu (vastavalt kordade arvule kuus). Kuu maksu ei tasaarveldata.  Käimata tundide on võimalik järgi teha järgneva kuu jooksul.

Registreerumine: Lisainfo: reet@okobeebi.ee

Ujuvad lapsed on parema tervisega ja nad on väga head sotsialiseerujad. Uuringud kinnitavad, et nad on ka paremate teadmistega, neil on parem kuulmine, nägemine ja nad on suurepärase kontsentratsioonivõimega.

 

Osalusmakse on kuupõhine:
Üks kord nädalas 40/50 eur kuus.
Kaks korda nädalas ujujatel 75-80eur kuus

Viimased vabad kohad. Registeerumine ka ootele jääjatele.

Registreerumise link:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLScTPtlLHf49CQ5hfH…/viewform

Lisainfo: reet@okobeebi.ee

Ujuvad lapsed on parema tervisega ja nad on väga head sotsialiseerujad. Uuringud kinnitavad, et nad on ka paremate teadmistega, neil on parem kuulmine, nägemine ja nad on suurepärase kontsentratsioonivõimega.

Kasutaja Ökobeebi foto.