Liikmeid
14

Oktoobri loengud

oktoober 12, 2018

Oktoobri loengud

2.oktoober 16.00 Tugeva iseloomuga laste kasvatamine  Reet Post

Kuidas kasvatada tugeva iseloomuga last? Kuidas erinevates olukordades reageerida? Mis vanuses peaks laps teiste inimestega arvestama? Mida teha, kui laps lööb? Mida teha, kui laps ei kuula sõna? Kuidas leebelt, kuid järjekindlalt selgitada olukorda?

Loengu aeg muutus!  25.oktoober 14.00 Allergia ja toidutalumatus Reet Post

Toitumise ja mikrofloora seosed – Atoopiline dermatiit  allergia, toidutalumatus, astma, autism, epilepsia jm. Kuidas toitumine mõjutab käitumist ning arengut. Kuidas ravida  atoopilist dermatiiti? Kus teha talumatuse teste. Milline on ravi.

16.oktoober 16.00 Imetamise alustamine Imetamise nõustaja Reet Post

Miks toita oma last rinnapiimaga. Miks ei tohi lutti  ja lutipudelit kasutada? Millised on praktilised nipid imetamise probleemide vältimiseks.

16.oktoober 18.00 1-7aastaste laste toitumine Reet Post

Kuidas ja mida pakkuda tervislikuks toiduks lastele? Räägime, kuidas prantslased oma lapsi tervislikult sööma õpetavad. Kui palju peab laps sööma köögivilja, piimatooteid, kala, liha jne.? Kas ja kuivõrd peaks lapse toit erinema vanema lapse või täiskasvanu toidust?

17.oktoober 18.00 Tugiisiku tund Terje Tähe

Mis aitab naist sünnitusel . Proovivakse läbi kõik sünnitusasendid, tehakse silitusi-massaaže, õpitakse valutustamise punkte jne. Selga mugavad riided! Osaluspanus naisele koos tugiisikuga 15 eur.

30.oktoober 18.00 Külmetushaiguste vältimne ja ravi Terje Tähe

kuidas nendest kiirelt terveks saada ja edaspidi mite jääda” Esimene viiruselaine on juba käes ja aeg rääkida kuidas nendest ennast ja pere terveks ravida angete ravimiteta. Räägime nohust, köhast, kurguvalust,kõrvavalust, palavikust – lihtsad ja efektiivsed nipid nende raviks.

Loengutele registreerimine:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLIMux8M40lLFuAVCa8vVjhdvUGL9PTd1d5l5UN3gWvvjHiw/viewform