Liikmeid
8

Oktoobri loengud

oktoober 8, 2019

4.oktoober 10.00 Esimene eluaasta – lapse hoidmine ja arendamine Reet Post

Kas beebit tohib anda teistele sülle? Kas 1-aastast võib viia lastehoidu? Mida beebid vajavad oma baasturvalisuseks? Kas laps omandab kõik oskused ise? Kuidas mängida beebiga? Kuidas soodustada arengut?

 

Loengu aeg muutb 10.oktoober 18.00 Laste emotsionaalne rännak Reet Post

Millal vajab laps emotsionaalsetest pingetest vabastamist? Kui vanale lapsele saab teha rännaku muinasjuttu? Kui lapsel on emotsionaalseid üleelamisi, siis kuidas saavad vanemad oma last aidata? Laste rännakumuinasjutu etapid ja muinasjutt ise. Millal vajab laps rännakuteraapiat terapeudi juures?

 

15.oktoober 16.00 1-7aastaste laste toitumine Reet Post

Kuidas ja mida pakkuda tervislikuks toiduks lastele? Räägime, kuidas prantslased oma lapsi tervislikult sööma õpetavad. Kui palju peab laps sööma köögivilja, piimatooteid, kala, liha jne.? Kas ja kuivõrd peaks lapse toit erinema vanema lapse või täiskasvanu toidust?

 

15.oktoober 18.00 Tugeva iseloomuga laste kasvatamine Reet Post

Mis vanuses peaks laps teiste inimestega arvestama? Mida teha, kui laps ei kuula? Kuidas leebelt, kuid järjekindlalt selgitada olukorda?

 

—————————————————————————–

Loengu osaluspanus 10eur üks inimene /perest kaks täiskasvanut 15eur

Loengutele registreerumine:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeGsVLiOT2RH31i36r9eQ4C58u_1tYmjvgK1SsHn7Sx4CpY6Q/viewform